SÄLJER - BYTER - KÖPER


Servis

Vi servar och Byter dina Bildäck snabbt, tryggt och billigt. Just nu har vi Erbjudande på däckskift, olja och servic otroliga priset ..
Varmt Välkomna.

  • Motoroljebyte (Oljan ska hålla motorn ren och smörja så att inget onödigt slitage uppstår. Med tiden blir oljan smutsig och den smörjande effekten avtar. Därför måste den bytas.)
  • Oljefilterbyte (Detta filter tar upp den värsta smutsen i oljan när den pumpas runt i motorn av oljepumpen, detta är därför väldigt viktigt att byta ut enligt gällande serviceintervall..)
  • Kontroll av däck och däcktryck (Fel tryck i däcken kan slita på bilen, göra att den drar för mycket bränsle och försämrade vägegenskaper. Dessutom slits naturligtvis däcken mer. Även mönsterdjup och förslitning av däcken är viktigt att ha koll på. Inte minst ur säkerhetssynpunkt..)
  • Bromskontroll (Bromsarnas alla rörliga delar okulärbesiktigas. Vid en fullständig service rengörs och smörjs även bromsoken. Detta för att inte bromsskivor och -klossar ska kärva, vilket kan leda till att dessa måste bytas.)